Citius-Chakki

Citius/Chakki

Kennel Kjersgaard

Opdræt af Finske Lapphunde


Citius  flyttede hjemmefra d. 06.12.2013 da vejede hun 4 kg. Citius skal hedde Chakki hos hendes nye familie

Læs Chakkis historie herunder de skønne fotos

Smukke Chakki
Udstilling Hårlev hallen

Historie modtaget fra Chakkis nye familie efter et par dage derhjemme i hendes nye hjem ( med hendes egne ord )


Chakki er SÅ klar

Hej,

Jeg ville lige fortælle at jeg er kommet godt frem til min nye familie.

De kom mig ned i en kasse, med pude og håndklæde, og da det var mørkt kunne jeg lige så godt tage en lur. De vækkede mig da vi var kommet et sted hen der hed Fyn. Vi gik en lille tur og kom ind et meget spændende sted. Der var ikke ret mange mennesker, men der skete mange spændende ting, og jeg fik en bid af en pølse, det var guf.

Efter endnu en lur var vi så kommet til Sjælland, og var igen ude at gå lidt, men igen pølse denne gang.

Endnu en lur og vi var fremme. Et spændende sted, med masser af nye ting der skulle undersøges, og en have. Jeg har allerede fået en ny ven, en elefant som står helt stille ude i haven, men jeg syntes den er meget spændende.

Jeg har fået lov til at sove lidt i sofaen, og i sengen, selvom jeg sover i min helt egen seng. Jeg vågnede en enkelt gang i løbet og natten, og da jeg kiggede mig lidt omkring, blev jeg nusset i søvn i løbet af

ingen tid.

Første dag var spændende, og jeg har fået lært min mor og far at de skal lukke mig ud i haven når jeg markere at det er tid. Det smutter stadigvæk lidt, men i dag har de været dygtige, og i dag har der kun været et par ”smuttere”, en gang ”lille” og to ”stort”

I dag kom der en masse på besøg, bare for at se mig. De syntes selvfølgelig at jeg var super dejlig, og de havde legetøj og kiks med til mig. Det var rigtig hyggeligt, selv om jeg blev meget træt.

En de kalder ”plejefar” sagde at de godt kunne tage på ferie eller weekend i en fart, uden at tage mig med, det forstår jeg ikke helt.

Nu vil jeg slutte, der er ved at være sengetid, og jeg tror jeg kan få lov at putte lidt i sengen igen i dag.


Mange kærlige hilsener


Chakki ved Faxe kalkbrud

Chakki.


D. 14.12.2013

Nu er der en uge siden jeg flyttede ind hos min nye familie, og jeg vil lige fortælle at det går godt.

Der er ting jeg stadig har lidt svært ved at forstå, men der er også ting jeg har fundet ud af. De har f.eks. noget de kalder en julekalender, og hver morgen finder de noget guf til mig i en nummereret sæk. Jeg syntes bare det fjollet at de har pakket det ind, det tager en evighed at pakke det ud, selv om jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe til. Jeg ved også at det er smart at sætte sig pænt lige inden for når jeg har været ude i haven, for så vanker der er en guf af dem der står oppe ved Hansi. Hansi er en fugl der også bor her. Ham kan jeg ikke rigtig blive klog på, nogen gange lyder det som om han skælder ud, og selv jeg går over og kigger op til ham bliver det ikke bedre. Andre gange, når jeg leger med min pive-legetøj, leger han med, når jeg får det til at pive pipper han med, der er nu lidt sjovt.

Jeg har fået papir på at jeg bor her nu, og så har jeg været på vægten 4,4 kg, så jeg holder mig godt. Det er der mange der syntes. Mange af dem vi møder når vi går tur, syntes jeg er super sød, men nogen haster bare forbi, det kan de ikke være bekendt. Vi møder også andre hunde, som jeg får hilst på. Der har desværre ikke været tid til at lege med nogen af dem, med det siger far og mor at vi nok skal få ordnet. Det glæder jeg mig til.

Jeg havde lige fundet alletiders gemmested, under rampen ude i haven. Jeg kunne lige akkurat komme ind, men efter mor fandt mig der inde, har far lukket hullet til. Apropos huller, jeg er godt i gang med at efterårsgrave hele haven, men det sætter de tilsyneladende ikke rigtig pris på.

Jeg syntes jeg har det godt, selvom jeg en sjælden gang savner jer alle sammen. Men så kan jeg heldigvis altid få lidt opmærksomhed og en krammetur. Jeg har også fået en masse spændende legetøj og gnaveting. Jeg forstår bare ikke, at det ikke er alt det der ligger til mig, der må gnaves i, men et nej er åbenbart et nej, for både mor og far er tilsyneladende enige om en masse ting jeg ikke må. Det skal jeg nu nok få lært. En ting er lidt svært, de vil have jeg tisser i haven, og det er der jo ikke altid tid til. Når jeg skal gøre stort gør jeg det i haven, det var kun de første par dage det smuttede indenfor. De vil åbenbart også have at jeg gør både det ene og det andet når de ”lufter” mig. Hvorfor heder det så ”lufte” hvis man skal noget helt andet?

Far har lagt en stribe billeder af skønne mig på Facebook.

Jeg håber i alle sammen har det godt, for det har jeg.


Knus og kram


Chakki.


2015: Dejlige fotos af Chakki

Hun er en rigtig livsnyder :-)

Hot dog :-)

Copyright 2012 © All Rights Reserved,  Kennel Kjersgaard