Cogito-Lewis

Cogito/Lewis

Kennel Kjersgaard

Opdræt af Finske Lapphunde


Cogito flyttede hjemmefra d. 06.12.2013 da vejede han 4,6 kg. Cogito skal hedde Lewis  hos sin nye familie.


   En lille hilsen vi modtog dagen efter Lewis var kommet hjem til hans nye familie.

Hej Lotte og Erik, vil bare sige at første nat er gået så fint. Jeg har aldrig haft hund før og jeg er virkelig imponeret over den ro og kærlighed hunden giver. På trods af at den knap kender mig kan man allerede se at den holder af os. virkelig imponeret. Og Vores søn, bliver rørt til tårer når Lewis kommer og ligger hos ham og slikker ham. Fantastisk hund. Vi er helt sikre på at vi har fået den rigtige hund . Ingen hund vil kunne passe bedre ind her hos os. Tak....kh janni &co. og Lewis

aller bedste venner
en rigtig lapphund
bedste venner
Lewis nyder solen
"mor" og Lewis efter en løbetur
aller bedste venner
Råhygge

05.01.2014

Hej Lotte og Erik. Vi har nu haft Lewis i en lille mdr. nu og det går stadig så godt. Vi begyndte allerede ugen efter vi fik ham, med hvalpe socialisering træning. Det er han helt vild med!! Den første time leger han med andre hunde og lærer at komme ved kald, og hvordan man går pænt i snor. Bagefter skal de to - benede op og høre forskellige ting, imens leger hundende (alle 8 hvalpe) nedenunder med en vet. sygeplejeske. Det er hyggeligt for både hund og mennesker

..... Men han er så dygtig og lærenem. Drengene vil også gerne lære ham tricks.... indtil videre er det blevet til sit, læg, lad godbidden ligge til vi siger værsgo, og nu trænes at sige god dag. Ja jeg ved ikke hvem som hygger sig mest med det.  Det er vildt så lærenemme de er. Renlighed øver vi også. Det er stadig som med små børn, hvis ikke vi voksne siger nu skal vi ud og tisse, ja så glemmer Lewis at det er noget han skal fortælle os. Han er god til at gøre det udenfor. men er der sket for meget udenfor - ja så kommer han i tanker om det med det samme han igen er inde og ups...Tja det kommer nok, men han er jo ikke så gammel endnu. Men om natten sover han hele natten i fodenden af sengen uden at være oppe. Det er rigtig flot. Når vi går hjemme i haven har han ikke snor på. Heller ikke når vi går på de små stier ude omkring hvor vi bor, han følger stille og roligt bagefter. Han følger os overalt hvor vi går, selv når jeg bare skal ud og hente et barn i barnevognen- det er så hyggeligt. Nytårs aften tog han stille og roligt. Han sov meget, da han havde leget med naboens hund om eftermiddagen.  Han lagde i forgangen hvor vi gik ud og ind og løftede bare hovedet engang i mellem. han var ikke spor bange. Dagpleje børnene er han rigtig glade for og de for ham. De synes det er hyggeligt at kaste en pind eller bold og så løber han hen efter den. ja 8 ud af 10 gange kommer han tilbage med den til dem. Den første uge vi havde ham var lidt hektisk synes jeg. Jeg har jo 5 børn til daglig og de synes alle han var spændende, én var ikke så glad når han kom for tæt på. så der var latter og skrig og at prøve at lære Lewis ikke at hoppe op af børnene også selvom de er sjove når de fægter med arme og ben  Ja jeg synes det var som at stå alene med 6 børn puha... men så vendte det. Heldigvis.. nu går det rigtig godt. Han har flere gange været alene hjemme bare et par timer, hvilket er gået fint. Han har ikke ødelagt noget, måske en enkelt tissetår var der når jeg kom hjem..
Det var lidt om den første måned med Lewis. Noah og Marc forguder ham stadig. Noah går dagligt en lille tur med ham i sele, og de elsker når han kommer og "kysser" dem efter de har været i skole eller børnehave. knus fra alle os.


Klatrekongen Lewis
aller bedste venner
Lewis 1 år
fin kanin
Klatrekongen Lewis
i mangel af sne
aller bedste venner
pif, paf puf :-)

2015: fotos update fra billeder vi løbende har modtaget fra Lewis familie, dejligt at se ham sammen med en legekammerat, han ser også ud til at nyde det. :-)

Copyright 2012 © All Rights Reserved,  Kennel Kjersgaard