Comica-Hailey

Comica/Hailey

Kennel Kjersgaard

Opdræt af Finske Lapphunde


Comica flyttede hjem til hendes nye familie d.04.12.13 da vejede hun 4 kg. Hun skal hedde Hailey hos hendes nye familie.

Læs haileys historie herunder de skønne fotos.

Hej Lotte og Erik.

 

D.14.12.2013


Hailey har nu boet hos os i lidt over en uge, og vi er så småt begyndt at lære hendes sande personlighed at kende - og hvilken personlighed! Hun er alt hvad vi har kunnet håbe på og mere til, og der er ingen tvivl om, at hun er den perfekte hund for os. Hun udfordrer os på mange måder og laver selvfølgelig de klassiske hvalpe-narrestreger, men vi lærer også hver dag og er godt på vej til at finde de bedste måder at aktivere hende på.

I Januar starter vi på hvalpekursus hos Positiv Træning, hvor holdet kun består af i alt 4 hvalpe, som har nogenlunde samme størrelse. Det er et kursus som består af 9 gange praktisk træning á 50 minutter + 3 teoretiske timer á 1½ time (uden hvalp).

 

Vi oplever Hailey som en nysgerrig, opmærksom og utrolig kontaktsøgende hund, og hvis muligt vil hun gerne deltage i ALT hvad vi laver. Men hun er også rigtig god til at aktivere sig selv, når vi ikke lige har tid.

I bliver vel næppe overrasket, når vi fortæller jer, at sætningen "det er bare den sødeste hund, jeg nogensinde har set" er en standard-kommentar fra de folk vi møder. Vi kan jo kun give dem ret. Faktisk er hun så sød, at vores "ingen hund i sengen"-regel kun holdte den første dag.


Hun kan uden problemer sove fra vi går i seng til kl 8, Hun er god til at besørge udenfor og siger for det meste selv til, når hun skal ud. Det halter stadig lidt under leg, men hun forsøger at holde det til aviserne.

Hun sidder pænt og venter, når vi giver hende halsbånd og snor på, og selvom hun ofte går i slalom er hun dygtig til ikke at trække og altid komme tilbage til vores ben, når vi går rundt.

 

Vi var spændte på mødet mellem Hailey og min families hund, Tanja. Det gik ud over alle forventninger! Tanja er normalt rimeligt ligeglad med andre hunde, men hende og Hailey passer super godt sammen. Tanja passer godt på Hailey og lader hende lege med sine legetøj og gå rundt med sine kødben. De kan bruge lang tid på at ligge ved siden af hinanden ude i haven.

 

I denne uge var Hailey alene hjemme i 2 timer. Vi havde forberedt os på at komme hjem til en fortvivlet hundehvalp, der havde splittet den halve lejlighed ad. Vi kom hjem til en sovende hvalp, der dårligt nok havde rykket rundt på sit legetøj.

 

I dag har vi kørt i bus for første gang. Vi skulle skifte bus 2 gange og havde et kvarters pause mellem turene. Det var lidt uhyggeligt i starten og hun pev lidt ved de første 2 ture. I den sidste bustur lagde hun sig bare til at sove og sov indtil vi skulle af 20 minutter senere.

 

Hun er en rigtig flot og dygtig hund, og vi glæder os meget til at se hende vokse op og blive den perfekte familiehund for os.

 

Kærlig hilsen Nanna, Joakim og Hailey


på tur til hundeskoven
putte tid
putte tid


2015: Hailey er bare for lækker og nu med ny ven derhjemme

Copyright 2012 © All Rights Reserved,  Kennel Kjersgaard