G kuldet

G kuldet

Nu er hvalpene navngivet, G kuldets tema er Amerikanske musicals som har været opsat på Broadway.

Se deres stamtavle samt kalde navn under deres billeder herunder.

Klik på deres billeder herunder for at tilgå deres egne sider, der vil være fotos fra hvalp til voksen :-)

Kennel Kjersgaard

Opdræt af Finske Lapphunde

Gypsy

" Dagbog " fra forsiden dengang G kuldet var herhjemme


.02.17 Her er blevet næsten tomt i hvalpeværelset, alle hvalpene fra G kuldet er nu flyttet hjemmefra , på nær Gypsy, hende har vi til låns til d. 19.02.17. De andre er ved at falde til i deres nye hjem og vi har også modtaget fotos fra de fleste. De vil alle få deres egne sider på G kuld siden hvor man efter hånden kan følge med via de fotos vi modtager, fra hvalp til voksen.


06.02.17 I dag har vi været på tur til sommerhuset, G kuldet var med, så det var en spændende tur, først i bilen og så en ny indhegning og med bil hjem igen, se fotos på linket 8 uger plus, på G kuld siden. Søndag havde vi besøg af 2 tidligere børn fra Lottes dagpleje se fotos via linket op til 8 uger.

Video siden 6-8 uger er også opdateret med mange nye videoer fra denne uge. bla. gå tur, gode ben, hænge hule, leg i have og køkken alrum mm.


03.02.17 Her går det stærkt, G kuldet har alle været ud at gå pænt i snor, de har hygget sig med at få gulerod og æblestykker, det hele kan opleves på foto linket op til 8 uger


01.02.17 Tak for sidst til Ecco og hans familie og alle de søde mennesker der var og hilse på Ecco og og Gaias lækre bamser:-) der er fotos fra  dagen  på G kuld siden under foto linket op til 7 uger. nyt album på linket op til 8 uger hvor der kan ses hvad G kuldet ellers går og oplever. G kuldet er nu blevet chippet og skal til sundhedstjek i morgen, og vi er begyndt at øve i at gå i snor. :-)


26.01.17 G kuldet har været i den store have, det var noget de kunne lide, alle de mange spændende ting der skulle undersøges og bides i :-)

Se videoklip  på videosiden 6-8 uger samt fotos på linket op til 7 uger


22.01.17 Nu bliver G kuldet 6 uger, det går rigtig stærkt med at blive nogle fantastiske Finske Lapphunde, de øver sig nu i at blive store og stærke så de er klar til at flytte hjemmefra om et par uger, dette kan ses på en ny video på videosiden 6-8 ugerG kuld siden. Der erogså nye fotos på linket op til 6 uger.


14.01.17  Nye fotos i mappen 2-4 uger.  Idag har G kuldet været udenfor i det skønne vejr se fotos og video af denne store oplevelse på video siden samt linket op til 5 uger


08.01.17 Nu  bliver G kuldet 4 uger, ja tiden går. Super hyggeligt med alle de søde mennesker som kommer og kigger til de "de små" der er kommet flere fotos på linket 2-4 uger samt en god lang video med leg og hygge i hvalpeværelset, god fornøjelse :-)


01.01.17 Godt nytår til alle som kigger forbi vores hjemmeside.

Her går det godt, G kuldet vokser og er begyndt at blive frække og små slås med hinanden. Der er kommet flere fotos på linket 2-4 uger samt et par videoklip bla. hvor de små er "ude" at spise.


26.12.16 I dag bliver G kuldet 14 dage, ja tiden går hurtigt :-) der er nye fotos på galleri links 0-2 uger og 2-4 uger. G kuldet er sendt til registring hos DKK, så nu har hver hvalp fået sit eget stamtavle navn, se mere på G kuld siden.


20.12.16 Nu er G kuldet blevet 1 uge gamle, de vokser og snart titter deres øjne frem. der er nye fotos og en ny video på G kuld video siden, prøv at se om i kan se de er vokset :-)


16.12.16 Nye fotos og en lille video af G kuldet i hvalpekassen, se G kuld siden for at finde link til video og foto, eller klik her for link til G kuldets video side


13.12.16 G kuldet som jo blev født i går har nu fået deres egen side på vores hjemmeside, siden vil nu blive løbende opdateret med status og selvfølgelig fotos og video. klik evt. her for at komme på G kuldsiden.


12.12.16 I dag har Gaia født 7 hvalpe, 5 drenge og 2 piger. så nu er G kuldet født. se mere under hvalpe til salg..


24.11.16 Hvalpe på vej!!! Gaias mave vokser og vokser,  så der er ingen tvivl om at der kommer hvalpe til December :-), som vi dog glæder os til at oplev Gaia som mor til hendes egne hvalp:-)


25.10.16 så er der fotos af F kuld hvalpene på deres egne sider ( fotos modtaget af deres nye familier.)


18.10.16 Vi har nu parret vores dejlige Gaia med den skønne han, Lejoncrona Ecco, Erik og Gaia havde fornøjelsen at være sammen med Ecco og hans familie i 2 dage, det resulterede i 2 vellykkede parringer mellem Gaia og Ecco. Se mere på siden hvalpe til salg, der vil være fotos, mm.

Copyright 2012 © All Rights Reserved,  Kennel Kjersgaard