H kuldet

H kuldet

Kennel Kjersgaard

Opdræt af Finske Lapphunde


Nu er hvalpene navngivet. Tema til H kuldet navne er med inspiration fra en spændende aftensmads ret hvor der skulle bruges frisk chilli i. :-)

Klik på billeder herunder for at tilgå hvalpens egne sider, ( kommer senere ) 

følg med på link siderne, her til højre, der vil vi sætte fotos og video ind i takt med hvalpene bliver ældre

Farmand Finda Aron

Forside historik


07.08.18 de sidste par dage har H kuld hvalpene været i "øve lokalet" og leget med diverse bræt spil, det er der kommet en "lille" film ud af samt lidt fotos selvfølgelig. se mere på video siden 6 - 8 uger samt foto linket op til 8 uger.


06.08.18 så er H kuldet blevet 7 uger gamle, Søndag havde vi besøg af en af Gaias hvalpe på knap 2 år, det var spændende at se hvordan De små tog imod en fremmed hund i haven, også sjovt at se hvordan Gypsy kunne håndtere de små. se selv mere på galleri Op til 8 uger.


04.08.18 Snart bliver H kuldet 7 uger, nu har alle prøvet at "fange" frikadeller under koppen, og det er også prøvet ude i haven, bare for at de også kan forvente at derude kan man også finde lækker hapser :-). H kuld hvalpene har også fået både æbler og gulerødder, det var også et hit. se det hele på foto linket op til 7 uger samt på video siden 6-8 uger.


01.08.18 H kuldet var idag på tur til Kristrup skoles SFO. så alle blev godt og grundigt klappet og beundret af alle ungerne fra SFOén, de tog det hele i stiv arm, ingen hyl eller uro på kørertur til og fra skolen, de er bare så dygtige.

Vi er godt i gang med at øve "frikadelle under bæger" mangler dog et par stk. endnu. se mere på foto linket op til 7 uger. Se også 2 nye video på videosiden 6-8 uger.


29.07.18 Idag bliver H kuldet 6  uger gamle, det var sammenfaldende med besøg af Farmand Aron + 4 af de familier, som skal have en af de dejlige små sorte, Tak for en hyggelig dag til alle og TAK til "Farmor" Grethe for kager til kaffen. Se fotos fra dagen på H Kuldets galleri, under linket op til 7 uger.


28.07.18 Igår var H kuldet ude i den store have, det tog de i stiv arm som med alt andet :-). Idag blev haven grundigt undersøgt, og vi måtte køle dem ned med bruseren på haveslangen :o). det hele kan ses på foto galleriet op til 6 uger og video siden 0-5 uger.


25.07.18 Nu er H kuldet blevet 5 uger og der sker bare meget med dem,, de vokser og blver mere og mere dygtige, men også frække, der skal prøves kræfter og de øver sig i at blive klar til voksen livet :-).. der er selvfølgelig nye fotos samt flere nye videoer, ny galleri se linket op til 6 uger og video linket 0-5 uger.


17.07.18 Ny video samt flere fotos af og med de små sorte fra H kuldet. Se mere på foto link op til 5 uger samt video siden 0-5 uger. BEM. alle 6 hvalpe er nu reserveret.


16.07.18 Nu er H kuldet blevet 4 uger gamle, se de nye fotos af de kære små på linket op til 5 uger på H kuldets side. De stor trives og er klar til flere  nye udfordringer, sååå !! :-)


10.07.18 Vi hygger SÅ meget med "bamserne" fra H kuldet, de vokser og vokser, se resultatet i  foto galleriet, 2-4 uger, samt på H kuldets video side, 0-5 uger.


04.07.18 nyt galleri 2-4 uger med nye fotos samt en ny video på på H kuldets side. Christina og Thomas, kom med et super lækkert hjemmelavet aktivitets snusetæppe til vores store lapper. Det skulle vi lige afprøve, og det blev straks godkendt.


29.06.18 Galleriet 0-2 uge H kuld siden er nu opdateret med ca 90 nye fotos, mange med hvalpene helt alene så de rigtig kan nydes, go fornøjelse :-)


23.06.18 Fotos af H kuldet er opdateret, bla. med præsentation af den enkelte hvalp, så find galleri på H kuldets side og nyd de kære små..


19.06.18 De små bamser fra H kuldet trives, de gør det de er bedst til, nemlig sove, spise og vokse sig store og stærke. Nu med deres første video, se den på video linket på H kuldets hvalpe side..se også de sidste nye fotos på galleri linket 0-2 uger


17.06.18. SÅ er H kuldet født, de blev født fra kl. 1 til 4 her i nat. der kom 4 tæver og 2 hanner, både mor og hvalpe har det godt.. Joyka har klaret det så fint og de små er gode til at finde "mælketanken" se mere på H kuldet side.


02.06.18. Nu er vi sikre på at den parring mellem Finda Aron og vores Joyka, har båret frugt :-) Idag har vi mærket liv, og Joyka er vokset betydeligt  i omfang. Vi forventer at Joyka føder om ca. 14 dage se mere på hvalpe til salg.

Copyright 2012 © All Rights Reserved,  Kennel Kjersgaard