Om Gaia

Gaia

Kennel Kjersgaard

Opdræt af Finske Lapphunde

Beskrivelse af Gaia

Vores fjerde lapphund, kom hjem til os i juni mdr 2014. En smuk tæve som er sort med lyseaftegninger. En lapp som er fuld af liv og glade dage. De 3 andre lapper har været som en flok mødre for Gaia, hun har fået lov til alt, hoppet rundt på dem, rykket i deres pels, taget deres kødben, ja man må sige de 3 tøser har udvist en stor tålmodighed overfor Gaia.

Huset eller rettere sagt indboet har også mærket der er kommet en hvalp som har sat sine initiaeler på rigtig mange ting. Gaia har lavet alt det, de 3 andre aldrig kunne finde på at lave. Men men Gaia er også en bedårende, dejlig og meget kærlig lapp. Hun har de sødeste totter ved ørerne, og så kan hun ligne en helt uskyldig lapp " mig neeejj ". Gaia er en rigtig putte trold, og så elsker hun at "mysse"

Hun er super dygtig med hendes snuse, og giver ikke op når hun får en "opgave" der skal løses. Hun er glad for alle former træning og vil det rigtig gerne. Når hun bliver 2 år skal hun prøve en ny rolle, at blive mor, det tror vi hun er super til.

Copyright 2012 © All Rights Reserved,  Kennel Kjersgaard