Om Kuki

Beskrivelse af LappKees Kukka - Kuki
Lappkees Kukka født 23 juli 2021

Vores nye og smukke tæve kaldt Kuki, flyttede hjem til os den 17 september 2021

Kuki er vildfarvet ligesom vores smukke Aura.

Kuki er en ivrig, meget glad og opmærksom hvalp, som hurtig fandt sig til rette hos os. Hun er en selskabspapegøje, er ikke vild med at være ene, så er det jo godt at hun har 4 hundevenner, en kat og os som selskab.

Kuki har hurtig vist sig at være en med krudt i ”rumpen”, der skal ske noget, ude som inde, hun elsker at løbe sammen med de andre og efter katten Sif. Hun hopper og danser, og er bare så glad. Opleve noget vil hun gerne, men nye ting tager hun noget tilbagelænet. Her er hun meget observerende og giver sig selv tid før hun ønsker at være en del af det.

Vi fandt snart ud af, at vi havde fået en Diva i hjemmet, Kuki ligner en dronning når hun ligger i chaiselongen i stuen. Når de andre kommer for tæt på i leg, skriger Kuki hendes Diva lyd, og straks springer de andre væk, så har hun frit spil til at gå i gang med legen igen. Ha ha en god finte som de andre adlyder prompte.

Hun er kvik, var hurtig til at lære hele vores hjem, omgivelser og vaner at kende. Hun har selvfølgelig også indført hendes ønsker hi hi.

Vi glæder os til fremtiden sammen med Kuki, alle de mange oplevelser og hendes rolle, først som legetante for Sansas hvalpe, og senere selv som mor.

Sundhed:

HD: C foto 31.10.2022

AD: 0/0 foto 31.10.2022

Øjen lyst: intet påvist, 31.10.2022

prcd/PRA-DNA, Diagnose: Fri via aner

DNA-Pompe's Diseaseund, Diagnose: Fri via aner

DK nr. 19248/2021