Om Queen Sansa

Beskrivelse af Queen Sansa
Finda Queen Sansa født 12 maj 2019

Vores nye smukke og dejlige Lapptæve hedder Queen Sansa. Vi kalder hende Sansa. Sansa er brun med lyse aftegninger. Hun er blevet taget godt imod, af vores andre tæver, Bella, Aura og Gaia. som på hver deres måde, håndtere en frisk og uspoleret hvalp som kommer ind i deres flok. Sansa forstår at gøre sig til midtpunkt, om det er ved de andre lapper eller hos os mennesker. Hun har fra dag et, valgt at være lige så meget på os, som på de andre lapper. Hun er meget menneske kontaktsøgende, og elsker at putte ved os, hvis hun kunne, så gerne helt op i ”lommen”, specielt ved Erik.

Udover at være megakærlig, er Sansa nysgerrig, aktiv, både sammen med de andre lapper, men hun er også god til at aktivere sig selv, specielt ude, hvor hun kan bruge lang tid, på at undersøge og nyde livet. Inden dørs har det gået udover nogle af husets inventar. Det har vi jo desværre også prøvet med Gaia.

Sansa er lærenem, og engageret, specielt hvis der er gode guffer som belønning. På græs er hun lyn hurtig, og elsker at grave efter mus, og fange dem, og spise dem.

Vi glæder os til hun engang i fremtiden kan prøve at blive mor. Vi venter spændt på at se hende når vi skal have et kuld hvalpe, spændende om hun bliver ligeså dygtig som Gaia, til at være legetante.

Sundhed:

HD: B

AD: 0

Øjen lyst 06.10.20 - intet påvist

prcd/PRA-DNA, Diagnose: Fri via aner

DNA-Pompe's Diseaseund, Diagnose: Fri via aner

Testet fri for DM

DK nr. 10483/2019