Hvalpe til salg


M kuldet er flyttet hjem til deres nye familier


Vi forventer hvalpe igen start/forår 2024.


Endnu ved vi ikke med hvilken kombination, men nærmere følger på denne side.


     Ønsker I at skrives op til en hvalp fra dette kuld eller et fremtidigt kuld, eller ønskes der svar på               spørgsmål ang. racen eller os som kennel, så udfyld venligst vores kontakt formular. 

Når du vil købe hvalp hos os.

I vores kennel er det os der matcher hvalpen til hvalpekøberen, det er for at give hvalpen og dens nye familie de bedste forudsætninger for et langt og oplevelsrigt liv sammen, derfor kræver vi også at I som hvalpekøbere skal komme på besøg, gerne flere gange, det er selvfølgelig så vi kan lære jer bedre at kende og derved få en viden om hvilken hvalp der skal leve sit liv sammen med Jer. Man må selvfølgelig gerne ønske kønnet på hvalpen, det er jo ikke sikkert ønsket mht. køn kan opfyldes da det er en ubekendt faktor hvad der fødes, så det er en god ide at have tænkt det igennem inden det første besøg, hvor stor en betydning det har for jer.

Hvad følger med når hvalpen hentes !

Når hvalpen flytter hjemmefra har den fået ormekur, er blevet Chippet, dyrlæge tjek med vaccination og sundhedsbog samt

DKK stamtavle med  følgende anbefaling

"Denne hund er opdrættet efter Spidshundeklubben og DKK´s avlsanbefalinger" 


I får også en hvalpepakke fra vores foder leverandør,                                med foder af samme type som hvalpen er vant til herhjemme, legetøj og et tæppe eller lignende med dufte herfra, derved bliver savnet ikke er så stort, vi vil også anbefale at I kommer med et tæppe hjemmefra Jer selv, det vil vi ligge hos hvalpen så den får en duft fra sit nye hjem med i "rygsækken" :-)


I vil løbende, på mail, modtage nogle artikler med gode råd samt andet som vi finder vigtigt/nyttigt,

så I er parate til den store dag hvor I får "guldklumpen" hjem.


Vores ønsker for hvalpen i dens nye hjem er : omsorg, ro, respekt, aktivering, og masser af kærlighed.